Door ons aanbevolen

Verhuisdieren.nl

Launch Verhuisdieren.nl - de matchingsite voor mens en dier
De matchingsite voor mens en dier

Verhuisdieren.nl matcht huisdieren die herplaatst moeten worden, met mensen die een huisdier zoeken. Het belang van het dier staat hierbij voorop. Het doel van Verhuisdieren.nl is om via een online platform huisdieren op een veilige, verantwoorde manier te matchen met een baasje dat echt bij ze past. Hiermee wordt voorkomen dat het dier in het asiel of op straat belandt. Verhuisdieren.nl biedt ook een alternatief voor de populaire handelsites waar huisdieren vaak impulsief worden aangeschaft met alle nadelige gevolgen van dien.

Licg – over houden van huisdieren

Launch licg - over houden van huisdieren
Over houden van huisdieren

Waarom is het LICG opgericht? Het LICG staat voor Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren. Waarom is dit centrum opgericht zult u zicht afvragen. Want het hebben van huisdieren is niet iets van de laatste tijd. Al ver voor het jaar nul hielpen bijvoorbeeld honden de mens bij de jacht of bij het hoeden van vee. Maar huisdieren spelen tegenwoordig een heel andere rol. Er zijn inmiddels ruim 31 miljoen huisdieren en 54% van de gezinnen heeft er één of meer. Veel meer dan vroeger maken huisdieren echt deel…

DOGGIES.nl – Alle hondenadressen

Launch doggies.nl - Alle losloopgebieden en hondenbedrijven van Nederland
Losloopgebieden & hondenbedrijven in Nederland

Op DOGGIES.nl vind je de mooiste losloopgebieden en de beste hondenbedrijven. Het doel van de site is om inzicht te geven in de beste (en slechtste) adressen in Nederland, van dierenartsen en hondenscholen tot crematoria en hondvriendelijke restaurants. Je kunt anoniem een beoordeling plaatsen voor je favoriete bedrijven en losloopgebieden.
Dus, ben je een echte hondenliefhebber en wil je ook het beste voor je hond? Snuffel dan naar www.doggies.nl en vind de beste adressen bij jou in de buurt.

Proteq Dier & Zorg

Launch Proteq Dier & Zorg
Verzekeren voorkomt financiële verrassingen

Het komt nog te vaak voor dat huisdieren niet of te laat ingeënt worden, of dat noodzakelijke medische ingrepen uitgesteld of soms helemaal niet uitgevoerd worden, simpelweg vanwege de kosten. En dit is helemaal niet nodig, want door het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor uw hond of kat hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de rekening van de dierenarts.
Bereken vrijblijvend uw premie

Copyright 2018 Huisdierenbox | De weblog · RSS Feed

Concept ontwikkeld door Studio148 voor de huisdierenbox